Корона вирус – симптоми

         → Симптоми 😱

 

COVID-19 може да предизвика повеќе симптоми вклучувајќи мамурлак, сува кашлица, треска, проблеми со дишење најчесто останувате без здив, болка во грлото, болка во горниот дел од носната шуплина, болка во градите,  тече…

Leave a Comment